Anlık Bildirim

Realme 9 Pro+, 65W hızlı şarj desteğiyle geliyor

Realme 9 serisi kapsamında piyasaya sürülecek akıllı telefonların detayları netleşiyor. CQC sertifikasyon kurumunun kayıtları Realme 9i ve Realme 9 Pro+ ile ilgili bazı ayrıntıları ortaya çıkardı.

Realme 9 Pro+, 65W hızlı şarj desteğiyle geliyor Tam Boyutta Gör

Realme çok yakında Realme 9 serisi kapsamında dört akıllı telefon tanıtacak. Söz konusu modellerin 2022'nin ilk haftalarında resmiyet kazanacağı yönünde bilgiler var. Lansmana sayılı günler kala cihazlarla ilgili bazı detaylar da netleşmeye devam ediyor.

CQC sertifikasyon kurumunun web sitesinde listelenen Realme 9i'nin 5.000 mAh kapasiteli pil ve 33W şarj desteğiyle geleceği onaylandı. Buna karşın Realme 9 Pro+ modeli 65W hızlı şarj teknolojisi sunacak. Daha önceki sızıntılara göre bu modelde 50 megapiksel çözünürlüğünde ana kamera ve 16 megapiksel ön kamera bulunacak.

Realme 9 Pro+, 65W hızlı şarj desteğiyle geliyor Tam Boyutta Gör

Realme 9i hakkında bilinenler

Realme 9i'nin Snapdragon 680 yonga seti ve 8 GB RAM ile donatılacağını daha önce öğrenmiştik. Akıllı telefon Full HD+ çözünürlük ve 90 Hz tazeleme oranı sunan 6.5 inç ekran taşıyacak. Realme 9 Pro+ ile ilgili detaylar ise henüz açığa çıkmış değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim