Anlık Bildirim

Realme 9i, Ocak ayında geliyor: İşte özellikleri

Dört modelden oluşması beklenen Realme 9 serisi önümüzdeki yıl piyasaya sürülecek. Çinli marka ilk olarak tüketicilere serinin en uygun fiyatlı varyantını sunmaya hazırlanıyor.

Realme 9i, Ocak ayında geliyor: İşte özellikleri Tam Boyutta Gör

Realme markası önümüzdeki yıl Realme 9 serisi akıllı telefonlarını piyasaya sürecek. Yeni seri kapsamında Realme 9, Realme 9i, Realme 9 Pro, Realme 9 Max (Pro+) olmak üzere dört model sunulması bekleniyor. Gelen son bilgilere bakılırsa ilk olarak Realme 9i ile tanışacağız.

Akıllı telefonun 2022'nin Ocak ayında çıkış yapacağı bildiriliyor. Şirketin esasında ilk olarak Realme 9 ve Realme 9 Pro'yu tanıtmayı planladığı ancak çip sıkıntısı nedeniyle strateji değiştirdiği söyleniyor. Sonuç olarak ilk önce Realme 9 serisinin en uygun fiyatlı varyantı satışa sunulacak.

MediaTek işlemci ve dörtlü arka kamera

Realme 9i'nin HD+ çözünürlüğe sahip 6.5 inç IPS ekran taşıyacağı ifade ediliyor. Akıllı telefon sekiz çekirdekli MediaTek Helio G90T yonga seti, 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ile karşımıza çıkacak. Ayrıca 18W veya 33W hızlı şarj özellikli 5.000 mAh pil içerecek.

Cihazın arka panelinde 64 + 8 + 2 + 2 megapiksel sensör kombinasyonundan oluşan dörtlü kamera sisteminin görev yapacağı belirtiliyor. Ön kamera ise 32 megapiksel olacak. Önümüzdeki günlerde Realme 9 serisiyle ilgili daha ayrıntılı bilgilere sahip olmayı umuyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim