Anlık Bildirim

Realme'nin ilk dizüstü bilgisayarı bu yaz gelebilir

Realme bu yıl dizüstü bilgisayar pazarına adım atmaya hazırlanıyor. Çinli şirketin RedmiBook ile rekabet edecek dizüstü bilgisayarlarını Haziran ayında piyasaya süreceği bildiriliyor.

Realme'nin ilk dizüstü bilgisayarı bu yaz gelebilir Tam Boyutta Gör

Oppo'nun alt markası Realme, ürün portföyünü genişletmeye hazırlanıyor. Çinli şirketin dizüstü bilgisayar pazarına gireceği yönünde bilgiler var.

Hintli duyumcu Mukul Sharma, bu konuyla ilgili bazı detaylar verdi. Her şey planlandığı gibi giderse ilk modeller bu yıl Haziran ayında piyasaya sürülecek.

RedmiBook'a rakip olacak

Ne yazık ki Realme dizüstü bilgisayarlar hakkında henüz çok fazla ayrıntı yok. Sadece bütçe dostu olacaklarını söyleyebiliriz. Cihazlar RedmiBook ile rekabet edecek.

Dizüstü bilgisayarların 11. nesil Intel Core işlemci, 8 GB RAM, 14 ya da 15 inç IPS ekran ve Windows 10 işletim sistemiyle gelmeleri bekleniyor. Muhtemelen ilk etapta Hindistan ve Çin'de satışa sunulacaklar.

Kaynakça https://www.gizmochina.com/2021/01/25/realme-laptops-may-hit-the-market-as-early-as-the-middle-of-the-year https://twitter.com/stufflistings/status/1353705962968805376 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim