Anlık Bildirim

Realme Pad Mini'nin ilk görüntüsü ortaya çıktı

İlk tabletini geçen yıl Eylül ayında piyasaya süren Realme şimdi de yeni bir model çıkarmaya hazırlanıyor. Realme Pad Mini'nin tasarımı ve teknik özellikleri netleşti.

Realme Pad Mini'nin ilk görüntüsü ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Realme markası yeni bir tabletle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Realme Pad Mini adı altında pazara giriş yapması beklenen modelin render görüntüleri yayınlandı. Böylelikle cihazın arka panel tasarımı ve bazı özellikleri açığa çıkmış oldu.

Gümüş renkteki tabletin yapay zeka özelliklerini destekleyen 8 megapiksel arka kameraya sahip olduğunu görüyoruz. Sağ alt köşede Realme logosu var. Güç tuşu ve ses açma/kapama butonları ise tabletin sağ tarafına yerleştirilmiş durumda.

Realme Pad Mini'nin ilk görüntüsü ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Realme Pad Mini özellikleri

Henüz tabletin ön yüzünün fotoğrafı yok ancak kaynak 8.7 inçlik bir ekran taşıyacağını söylüyor. Ayrıca 5 megapiksel selfie kamerası, Unisoc T616 işlemci, 3/4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı ile sunulacağı da sızdırılan detaylar arasında.

Realme Pad Mini'nin 18W hızlı şarj özellikli 6.400 mAh pil içereceği söyleniyor. Bununla birlikte 7.6 mm kalınlıkta gövdesiyle şirketin piyasaya sürdüğü ilk tablet olan Realme Pad modelinden 0.7 mm daha kalın olacak. Cihazın önümüzdeki aylarda çıkış yapması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim