Anlık Bildirim

Realme Q3s geliyor: 144 Hz ekran ve Snapdragon 778G işlemci

Realme yakında Q3 telefon serisine yeni bir model ekleyecek. Realme Q3s'in 144 Hz ekran ve Snapdragon 778G işlemcisiyle, oyuncular için uygun fiyatlı bir çözüm olarak konumlandırılacağı bildiriliyor.

Realme Q3s, 144 Hz ekran ve Snapdragon 778G işlemciyle geliyor Tam Boyutta Gör

Geride bıraktığımız Nisan ayında, Realme Q3 serisi akıllı telefonlar tanıtılmıştı. Çinli üretici şimdi de aileye yeni bir üye eklemeye hazırlanıyor. Çin'in sertifikasyon kurumu TENAA, Realme Q3s olarak adlandırılan modelin bazı detaylarını açığa çıkardı.

TENAA'ya göre cihaz Qualcomm Snapdragon 778G yonga setiyle güçlendirilecek. Ayrıca 6/128 GB, 8/256 GB ve 12/512 GB olmak üzere üç farklı konfigürasyonda sunulacağı bilgisi var. Yazılım platformu olarak Android 11 işletim sistemini temel alan Realme UI kullanılacak.

Realme Q3s, 144 Hz ekran ve Snapdragon 778G işlemciyle geliyor Tam Boyutta Gör

Oyuncular için uygun fiyatlı bir çözüm olacak

Realme Q3s, FHD+ çözünürlük ve 144 Hz tazeleme oranı sunan 6.59 inç LCD ekranla donatılacak. Ön tarafında 16 megapiksel selfie kamerası göreceğiz. Arka panelinde ise 48 megapiksel ana sensör, 2 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel derinlik sensöründen oluşan üçlü kamera sistemi görev yapacak. Cihazda 4.880 mAh pil kullanılacağı da bilgiler arasında.

Ekran özelliklerine ve seçilen işlemciye bakılırsa Realme Q3s, oyuncular için uygun fiyatlı bir çözüm olarak konumlandırılacak. Akıllı telefonun Ekim ayında resmiyet kazanması bekleniyor. Kesin tarihi ilerleyen günlerde hep birlikte öğreneceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim