Anlık Bildirim

Realme Watch'un render görüntüleri ve arayüz görselleri yayınlandı

Realme koronavirüs salgını yüzünden ilk akıllı saatinin duyurusunu gerçekleştirememişti. Realme Watch isimli cihazın render görselleri ve arayüz görüntüleri internete sızdırıldı.

Realme Watch'un render görüntüleri ve arayüz görselleri yayınlandı Tam Boyutta Gör

Bu yılın başlarında ilk akıllı bilekliğini piyasaya süren Realme hemen ardından da ilk akıllı saatini tanıtmayı planlıyordu ancak koronavirüs salgını şirketin planlarını bozdu.

Realme Watch olarak adlandırılacak cihazla ilgili yeni detaylar var. XDA Developers internet sitesi akıllı saatin render görsellerini ve arayüz görüntülerini ele geçirmeyi başardı.

Realme Watch'un render görüntüleri ve arayüz görselleri yayınlandı Tam Boyutta Gör

Tasarım olarak Fitbit Versa'yı andırıyor

Yayınlanan görseller dikdörtgen kasa ve farklı renk seçenekleriyle çıkış yapacak akıllı saatin, tasarım olarak Fitbit Versa'yı andırdığını gösteriyor.

Realme Watch 320 x 320 piksel çözünürlükte 1.4 inç dokunmatik TFT ekran, 160 mAh kapasiteli pil, IP68 suya dayanıklılık derecesi ve Bluetooth 5.0 desteğiyle gelecek. Saatte GPS modülü olmayacak.

Realme Watch'un render görüntüleri ve arayüz görselleri yayınlandı Tam Boyutta Gör

15 çeşit fiziksel aktiviteyi izleyebilecek

Cihazın yaklaşık 7 günlük bir pil ömrü sunacağı belirtiliyor. Ayrıca Wear OS yerine düşük maliyetli akıllı saatler için geliştirilmiş özel bir işletim sistemiyle çalışacak.

Akıllı saat, içerdiği sensörler sayesinde kalp atış hızını ve kandaki oksijen seviyesini ölçebilecek. Aynı zamanda 15 çeşit fiziksel aktiviteyi izleyebileceğini ekleyelim. Realme Watch'un ne zaman piyasaya sürüleceği ve fiyat etiketi konusunda henüz bir bilgi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim