Anlık Bildirim

Sony Xperia L4, Avrupa'da satışa sunuldu: İşte fiyatı

Şubat ayında resmiyet kazanan Sony Xperia L4, Avrupa'ya adım attı. Tasarım anlamında amiral gemisi Xperia 1'i andıran telefonun fiyat etiketi de açıklandı.

Sony Xperia L4, Avrupa'da satışa sunuldu: İşte fiyatı Tam Boyutta Gör

Japon teknoloji devi Sony, geçtiğimiz Şubat ayında tanıttığı orta sınıf Xperia L4'ü Avrupa pazarında satışa sundu. Akıllı telefon uzun ekranı, üç arka kamerası ve yan tarafa yerleştirilmiş parmak izi tarayıcısı ile amiral gemisi Xperia 1'i andırıyor.

Xperia L4, HD+ (1680 x 720 piksel) çözünürlükte 6.2 inç LCD ekrana sahip. Gücünü ise MediaTek Helio P22 yonga setinden alıyor. Cihazda 3 GB RAM ve 64 GB depolama alanı var. Ayrıca hafızasını microSD kart desteği sayesinde genişletmek mümkün.

Sony Xperia L4, Avrupa'da satışa sunuldu: İşte fiyatı Tam Boyutta Gör

Avrupa fiyatı açıklandı

Damla çentikli telefonun ön tarafında 8 megapiksellik bir selfie kamerası görev yapıyor. Arka panelinde ise 13 megapiksel ana sensör, 5 megapiksel geniş açılı lens ve 2 megapiksel derinlik sensöründen oluşan üçlü kamera sistemi mevcut.

Cihazda hızlı şarj özellikli 3.580 mAh pil, 3.5 mm kulaklık girişi, temassız ödemeler için NFC yongası ve parmak izi tarayıcısı bulunuyor. Kutudan Android 10 işletim sistemi ile çıktığını da belirtelim. Mavi ve siyah renk seçenekleri olan Sony Xperia L4'ün Avrupa fiyatı 199 euro.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13348 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, Xperia L4 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim