Anlık Bildirim

Redmi Note 11 serisi bu ay çıkış yapabilir

Yeni nesil Redmi Note akıllı telefonlar bu ay resmiyet kazanabilir. Redmi CEO'su Lu Weibing, kişisel sosyal medya hesabında bu konuyla ilgili dikkat çekici bir paylaşım yaptı.

Redmi Note 11 serisi bu ay çıkış yapabilir Tam Boyutta Gör

Xiaomi geçtiğimiz Mart ayında, şu anda neredeyse 10 farklı modeli olan Redmi Note 10 serisini duyurmuştu. Yıl sonu yaklaşırken yeni Redmi Note akıllı telefonların 2021 bitmeden piyasaya sürüleceğine dair önemli bilgiler ortaya çıktı.

Redmi markasının CEO'su Lu Weibing, kişisel Weibo hesabında bu konuyla ilgili önemli bir imada bulundu. Deneyimli yönetici Redmi'nin oldukça yoğun bir ay geçireceğini belirtti ancak çok fazla detay vermedi.

Redmi Note 11 serisi bu ay çıkış yapabilir Tam Boyutta Gör

Redmi Note 11 hakkında bilinenler

Lu Weibing'in gönderisinde asıl dikkat çeken detay Redmi Note 10 lansmanından bir fotoğraf içermesiydi. Doğal olarak birçok kullanıcı bunu Redmi Note 11'in duyurulacağına dair bir işaret olarak algıladı.

Yeni serinin Redmi Note 11, Redmi Note 11 Pro ve Redmi Note 11 Pro Max olmak üzere üç cihaz içermesi bekleniyor. Üst modelde 144 Hz ekran ve 120W hızlı şarj teknolojisi görebiliriz. Redmi Note 11 ailesinin Snapdragon 778G işlemciyle güçlendirileceği de sızan detaylar arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim