Anlık Bildirim

Hugh Jackman başrollü bilim kurgu filmi Reminiscence'in inceleme puanları geldi: "Hayal Kırıklığı"

Başarılı oyuncu Hugh Jackman'ın başrolünde olduğu Reminiscence isimli bilim kurgu gerilim filminin inceleme puanları paylaşıldı. Film pek tatmin etmiş gibi durmuyor.

Reminiscence'in inceleme puanları geldi Tam Boyutta Gör

Sinema dünyasının başarılı ve popüler isimlerinden biri olan Hugh Jackman'ın yeni filmi Reminiscence'ın inceleme puanları paylaşıldı.

Reminiscence'e 100 Üzerinden 48 Puan

Film yayınlanmadan bir gün önce filmin inceleme puanları geldi ve pek de keyifli puanlar olmadığını söylemek gerek. Metacritic üzerinde 20 farklı inceleme mevcut ve ortalaması 48. Rotten Tomatoes üzerinde 34 inceleme bulunuyor ve ortalaması da 47. Filme dair en büyük eleştiri ise elindeki potansiyeli değerlendirememesi yönünde.

Türkçesi Zihin Gezgini olan filmin oyuncu kadrosunda Hugh Jackman, Rebecca Ferguson, Natalie Martinez, Thandie Newton, Thomas Francis Murphy, Teri Wyble ve Brett Cullen gibi isimler bulunuyor.

Filmin yazarlığını ve yönetmenliğini ise Westworld dizisinin yaratıcılarından Lisa Joy üstleniyor. Bilim kurgu gerilim türündeki film, 20 Ağustos'ta hem sinemalarda vizyona girecek hem de 1 aylığına HBO Max'te yayınlanacak.

Özel bir zihin dedektifi olan Nick Bannister (Hugh Jackman), müşterilerinin karanlık ve çekici kayıp hatıralarında gezinir. Miami’nin batık kıyılarında yaşarken yeni müşterisi Mae (Rebecca Ferguson) ile hayatı sonsuza kadar değişir. Basit bir kayıp ve bulma meselesi tehlikeli bir saplantıya dönüşür. Banister, Mae’nin ortadan kaybolmasının ardındaki gerçeği bulmaya çalışırken vahşi bir komployu açığa çıkarır. Artık şu sorunun yanıtını bulmak zorundadır: Sevdiklerinize ulaşmak için ne kadar ileri gidersiniz?

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim