Anlık Bildirim

Marvel'ın yıldızlarla dolu yeni filmi Eternals'tan heyecanlandıran bir fragman geldi!

Marvel Sinematik Evreni'nin bu yıl yayınlanacak olan yeni filmi Eternals'tanheyecanlandıran yeni bir fragman paylaşıldı.

Eternals'tan yeni fragman geldi! Tam Boyutta Gör

Marvel'ın sinemada kurmuş olduğu evrenin yeni bir dönemine giriyoruz. Bu yeni dönemde en çok merak edilen filmlerden biri de şüphesiz Eternals. Filmin yönetmeni ve oyuncuları sebebiyle bir hayli merak edilen bir filmden yeni bir fragman paylaşıldı.

Fragmanda Endgame ve Infinity War'da olan olaylar biraz daha anlam kazanıyor ve bu büyük olayların sonucunu Eternals'ta izleyeceğiz gibi duruyor. Ayrıca fragman sayesinde karakterlere daha yakından bakabiliyoruz ve birçoğunun gücünü de görebiliyoruz. Daha önceki açıklamalarda da olduğu gibi filmin bir hayli büyük bir film olduğu belli. Fragmandan da net bir şekilde anlaşılıyor.

Eternals, 5 Kasım 2021'de vizyona girecek. Filmin yönetmenliğini Chloé Zhao yapıyor ve kendisi bu yıl Oscar'da "En İyi Yönetmen" ödülünü kazanmıştı. Oyuncu kadrosunda ise Angelina Jolie, Salma Hayek, Richard Madden, Gemma Chan, Kit Harington, Kumail Nanjiani, Barry Keoghan ve Dong-seok Ma bulunuyor. Yönetmen Chloé Zhao, bu yılki Oscar'da "En İyi Yönetmen" ödülünü almıştı.

Resmi olarak duyurulmasa da Eternals 2 için de çalışmalara başlandığı söylentiler arasında. Bahsi geçen fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

Eternals Yeni Fragman

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
25198 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
eternals, marvel ve
2 etiket daha film fragmanları Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim