Anlık Bildirim

Resident Evil Village'ın ekran görüntüleri ve hikayesine dair spoiler içeren detaylar sızdırıldı

Capcom'un başarılı oyun serisi Resident Evil'ın yeni oyunu Resident Evil Village'a dair hikaye detayları ve bazı oyun için görseller sızdırıldı.

Resident Evil Village'ın ekran görüntüleri ve hikayesine dair spoiler içeren detaylar sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Capcom'un yaptığı başarılı ve popüler video oyun serisi Resident Evil'ın yeni oyunu Resident Evil Village ile ilgili bazı blgiler sızdırıldı.

Geçtiğimiz ay ne yazık ki Capcom bir çete tarafından hacklenmişti ve Capcom'un gelecekteki projelerine dair birçok bilgi sızdırılmıştı. Bu sızdırılan bilgilere dair detaylar da hala gelmeye devam ediyor. Bu sefer de oyundan yeni görüntüler ve hikaye detayları sızdırıldı.

Hikayeye dair spoiler içeren bilgileri burada bulabilirsiniz. Oyunun baş kötüsü, karakterleri ve hatta sonuna dair spoiler içeren bilgiler bulunduğunu hatırlatalım. Ayrıca oyun için bazı görseller de sızdırıldı. Görselleri dilerseniz burada bulabilirsiniz. Görsellerde inanılmaz bir spoiler olduğunu söyleyemeyiz ancak yine de bazı detaylar bulunuyor. Oyuna dair bir şey öğrenmeden oynamak istiyorsanız görsellere de bakmamanızı tavsiye ederiz. 

Resident Evil Village'ın resmi olarak 2021'de yayınlanacağı söylendi ancak sızdırılan bilgilerde oyunun Nisan 2021'de çıkacağı yazıyordu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim