Anlık Bildirim

ROCCAT Torch mikrofon stüdyo kalitesinde ses sunuyor

ROCCAT Torch USB mikrofon modeli yayıncılar, sanatçılar ve düşük ses odaklı çalışanlar için ayrı profillere sahip. Ayrıca Mic Monitoring ve RGB aydınlatma da sunuyor.

ROCCAT Torch tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Turtle Beach altında faaliyet gösteren Alman ROCCAT markası, yayıncılara yönelik olarak yeni bir mikrofon ürünü duyurdu. ROCCAT Torch firmanın ilk stüdyo kalitesinde USB mikrofonu olma özelliğine sahip. 

ROCCAT Torch özellikleri ve fiyatı

Çift kondenser yapısına sahip olan Torch mikrofon modeli 48 kHz örneklemeye kadar 24-bit ses sunabiliyor. Böylece geniş bir yelpazede seslerin yakalanmasını sağlıyor. El hareketleri ile belirli kontroller yapılırken mixer tarzında bir kontrol paneline de yer verilmiş. 

Mikrofon oyun yayıncıları için Cardioid, enstrümanlar için Stereo ve düşük sesler için özel Whisper ayarları kutudan çıkarken 3.5mm kulaklık girişi üzerinden de gecikmesi Mic Monitoring özelliği kullanılabiliyor. 

AIMO RGB aydınlatma ile mikrofon modlarına veya ayarlara göre tema belirlenebilirken geniş yelpazede stand kollarına da uyumluluk sunuyor. ROCCAT Torch USB mikrofon modeli 100$ fiyat etiketi ile gelecek ay piyasaya çıkacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim