Anlık Bildirim

Netflix'in popüler dizisi Lupin'in 1. sezonun 2. kısmından bir sahne paylaşıldı

Geçtiğimiz aylarda yayınlanan yeni Netflix özel yapımı dizi Lupin'in birinci sezonun ikinci kısmından yeni bir sahne paylaşıldı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Lupin'in 1. sezonun 2. kısmından bir sahne paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Netflix'in son dönemde en popüler işlerinden birisi olan ve bu yılın başında ilk sezonu yayınlanan Lupin dizisinin birinci sezonun ikinci kısmından yeni bir sahne paylaşıldı.

Netflix'in Geeked Week isimli etkinliği esnasında sevilen dizi Lupin'in birinci sezonun ikinci kısmından yeni bir sahne paylaşıldı. Sahnenin başrolünde dizinin de başrolü olan Lupin bulunuyor. Bahsi geçen sahneyi aşağıda bulabilirsiniz. 

Birinci sezon ikinci kısım yine 5 bölümden oluşacak. Ayrıca ana karakter Arsene Lupin karakterini oynayan Omar Sy da ikinci sezonda yine başrolde. Lupin'in birinci sezonun ikinci kısmı 11 Haziran'da Netflix'te yayınlanacak.

Lupin 2. Sezon Yeni Sahne

Birinci sezonun ikinci kısmının konusu için yazılan detaylar şu şekilde: Assane’ın Hubert Pellegrini’den intikam alma çabası, ailesinin darmadağın olmasına yol açmıştır. Köşeye sıkışan Assane canını tehlikeye atmak pahasına yeni bir plan kurmalıdır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim