Anlık Bildirim

GeForce RTX 2060 12GB, Founders Edition'a sahip olmayacak

Resmi sitesinde bulunan RTX 2060'a ait ''Founders Edition'' seçeneğini kaldıran Nvidia, yeni versiyonun referans tasarıma sahip bir soğutma çözümüyle gelmeyeceğini doğrulamış oldu.

RTX 2060 12Gb'de Founders Edition versiyonu olmayacak Tam Boyutta Gör

Sessiz sedasız kendi sitesinde yayınlanan bir başlık ve basına kısa bir açıklamayla duyurulan RTX 2060 12Gb modelinin, ne yazık ki Founders Edition soğutma çözümüne sahip olmayacağı kesinleşti. NVIDIA'nın kendi tasarımlarına sahip olması kullanıcılar için büyük bir artı olarak geliyor çünkü müşteriler, NVIDIA'nın kendi web mağazası veya seçkin perakende ortakları aracılığıyla MSRP(tavsiye edilen satış fiyatı) fiyatlandırmasıyla kartlara sahip olabiliyor. Öte yandan kartların sadece AIB'ler tarafından üretilecek olan özel soğutma çözümleri ile piyasaya sürülecek olması, çip krizini de göz önünde bulundurunca MSRP'nin çok üzerinde bir fiyata satılacağını söylemek yanlış olmaz.

TechPowerUP yönetim kurulu ortaklarının  ''RTX 2060 12 GB modelinin yanlızca çeşitli yönetim kurulu ortakları(AIB) tarafından üretilen özel tasarımlara sahip olacağı ve Founders Edition tasarımının resmi internet sitesinden kaldırılmasıyla mevcut olmayacağı resmi olarak onaylandı.'' şeklinde yaptığı güncellemeyle kesinleşmiş oldu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim