Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A03s'in tasarımı ve özellikleri ortaya çıktı

Samsung yakında A serisi akıllı telefon yelpazesini yeni bir modelle genişletecek. Galaxy A03s isimli modelin render görüntüleri ve teknik özellikleri yayınlandı.

Samsung Galaxy A03s ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Samsung, geçen Kasım ayında en ucuz A serisi akıllı telefonlardan biri olan Galaxy A02s'i piyasaya sürmüştü. Güney Koreli teknoloji devi şimdi ise cihazın devam modelini çıkarmaya hazırlanıyor.

Akıllı telefonun tasarımını açığa çıkaran görseller ve bazı özellikleri yayınlandı. Galaxy A03s mevcut modele benzeyecek ancak iki önemli değişiklik içerecek. Peki bunlar neler?

Galaxy A02s ile ne farkı var?

İlk olarak cihazda yan tarafa monte edilmiş bir parmak izi tarayıcısı olacak (Galaxy A02s'de hiç yoktu). Buna ek olarak microUSB yerine USB Type-C bağlantı noktası ile gelecek.

Samsung Galaxy A03s ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Galaxy A03s, damla çentikli 6.5 inç ekran taşıyor. Ön tarafında 5 megapiksel selfie kamerası, arka panelinde ise 13 + 2 + 2 megapiksel sensör kombinasyonundan oluşan üçlü kamera sistemi var.

İşlemci konusunda herhangi bir bilgi yok ancak şirket cihazda Snapdragon 450 platformunu kullanmaya devam edebilir. Samsung Galaxy A03s'in fiyatı ve çıkış tarihi hala bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim