Anlık Bildirim

Samsung önümüzdeki yıl Galaxy Note serisini geri döndürmeyi planlıyor

Samsung Galaxy Note serisi 2022'de geri dönüş yapabilir. Çinli kaynaklar, Samsung'un gelecek yıl yeni bir Galaxy Note serisi akıllı telefon çıkaracağını söylüyor.

Samsung Galaxy Note serisi geri dönüyor Tam Boyutta Gör

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Galaxy Note serisi akıllı telefonlarını geri döndürmeyi planlıyor. Çinin önde gelen haber portallarından biri olan mydrivers.com, şirketin bu yönde bir karar aldığına yönelik yeni detaylar paylaştı.

Samsung eş-CEO'su DJ Koh, geçtiğimiz Mart ayında yaptığı açıklamada, bu yıl yeni Galaxy Note cihazları piyasaya sürmeyeceklerini söylemişti. Deneyimli yönetici ayrıca yeni modellerin çıkış dönemini değiştirdiklerini ancak Galaxy Note serisinden tamamen vazgeçmediklerini de sözlerine ekledi.

Samsung Galaxy Note serisi geri dönüyor Tam Boyutta Gör

Çip tedariğindeki sıkıntılar engel oldu

Daha sonra şirket çip tedariğindeki sıkıntılar nedeniyle 2021'de yeni bir Galaxy Note piyasaya sürme fikrinden vazgeçtiğini doğruladı. Gelen bilgiler Samsung'un 2022'de yeni bir Note serisi akıllı telefon çıkaracağı yönünde.

Samsung Galaxy S21 Ultra'ya bu yıl S Pen desteği eklendi fakat Galaxy Note'un aksine yeni Galaxy S21 Ultra'da S Pen yerleştirme yuvası yok ve Bluetooth işlevini desteklemiyor. Tüm bu eksiklikler Galaxy Note'u, S Pen özellikli Samsung Galaxy amiral gemilerinden ayırmaya devam ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim