Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S21 FE, Temmuz'da üretime giriyor

Ünlü teknoloji analisti Ross Young, merakla beklenen Galaxy S21 FE'nin Temmuz ayında seri üretime gireceğini ve akıllı telefonun dört farklı renk seçeneğiyle sunulacağını söyledi.

Samsung Galaxy S21 FE, Temmuz'da üretime giriyor Tam Boyutta Gör

Display Supply Chain Consultants'ın (DSCC) kurucusu Ross Young, önümüzdeki aylarda piyasaya sürülmesi beklenen Samsung Galaxy S21 FE hakkında bazı önemli detaylar paylaştı. Ünlü teknoloji analistinin aktardığı bilgiye göre akıllı telefon Temmuz ayında seri üretime girecek.

Galaxy S21 FE büyük olasılıkla Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 modelleri ile birlikte tanıtılacak. Bu arada akıllı telefonun Gri, Açık Yeşil, Açık Mor ve Beyaz olmak üzere dört farklı renk seçeneği ile satışa sunulacağını belirtelim.

Muhtemel özellikleri ve tanıtım tarihi

Galaxy S21 FE, 120 Hz tazeleme oranını destekleyen 6.4 inç düz AMOLED ekrana sahip olacak. Plastik arka panelle karşımıza çıkacağı bildirilen cihazın ana kamera tasarımı Galaxy S21'e benzeyecek. Ayrıca suya ve toza karşı IP68 koruması sunacağını belirtelim.

Akıllı telefon bölgeye göre Snapdragon 888 ve Exynos 2100 işlemci seçenekleriyle sunulacak. Galaxy S21 FE'nin 700 dolar civarında bir fiyat etiketi taşıyacağı belirtiliyor. Gelen bilgilere göre şirket cihazı 19 Ağustos'ta düzenleyeceği Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim