Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Watch 4 Classic'in canlı görüntüsü sızdırıldı

Samsung Galaxy Watch 4 serisinin önümüzdeki ay tanıtılması bekleniyor. Akıllı saatin Classic versiyonunu gözler önüne seren yeni bir görüntü internete düştü.

Samsung Galaxy Watch 4 Classic ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Samsung'un 11 Ağustos'ta yapılması planlanan bir sonraki Galaxy Unpacked etkinliğinde Galaxy Watch 4 serisini duyurması bekleniyor. Ocak ayından bu yana söylentileriyle gündemi meşgul eden akıllı saatlerden birinin canlı görüntüleri ortaya çıktı.

91Mobiles internet sitesi tarafından yayınlanan fotoğraf Galaxy Watch 4 Classic'in gümüş ve siyah renk seçenekleriyle karşımıza çıkacağını gösteriyor. Dönen çerçeveye sahip akıllı saatin sağ tarafında iki büyük tuşa yer verildiğini görüyoruz.

Samsung Galaxy Watch 4 Classic ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Bilinen özellikleri

Ne yazık ki görüntü Wear OS 3 arayüzü hakkında çok fazla detay vermiyor. Samsung Galaxy Watch 4 Classic'in 42, 44 ve 46 mm olmak üzere üç boyutta sunulacağına yönelik bilgiler var. Cihaz Samsung Exynos W920 işlemci, 1.5 GB RAM ve 16 GB depolama alanı ile gelecek.

Samsung Galaxy Watch 4 Classic ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Akıllı saatin en önemli özelliği Google, Samsung ve Fitbit tarafından ortaklaşa geliştirilen yeni Wear OS işletim sistemiyle çalışması olacak. Yakında piyasaya sürülecek Samsung Galaxy Watch 4 serisi bir anlamda Wear OS akıllı saatlerinin kaderini belirleyecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim