Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Watch Active 4'ün tasarımı ortaya çıktı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung yakında Galaxy Watch Active 4'ü piyasaya sürecek. Akıllı saatin nasıl bir tasarıma sahip olacağını ortaya koyan yüksek kaliteli görüntüler yayınlandı.

Samsung Galaxy Watch Active 4'ün tasarımı sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Teknoloji sektörünün güvenilir bilgi kaynaklarından biri olan OnLeaks, Giznext internet sitesi iş birliği ile Samsung Galaxy Watch Active 4'ün render görüntülerini yayınladı. Bu sayede akıllı saatin nasıl bir tasarıma sahip olacağını öğrenmiş olduk.

Sunulan görüntülere bakılırsa cihaz yuvarlak yapısını koruyacak ancak dış görünüm olarak 2019'da piyasaya sürülen Galaxy Watch Active 2'den biraz farklı olacak. Kasanın şeklinin biraz değiştiğini görüyoruz. Ayrıca yan tarafta yer alan iki tuş aynı hale gelmiş ve kayış ile saat arasındaki boşluk da ortadan kalkmış durumda.

Samsung Galaxy Watch Active 4'ün tasarımı sızdırıldı Tam Boyutta Gör

28 Haziran'da tanıtılabilir

Samsung Galaxy Watch Active 4 iki boyutta (40 ve 44 mm) ve siyah, gümüş, altın ve yeşil olmak üzere dört renkte sunulacak. Görsellerdeki renk tonları yüzde 100 doğru olmayabilir. Akıllı saat Google ve Samsung tarafından ortaklaşa geliştirilen yeni Wear OS 3.0 işletim sistemini çalıştıracak.

Samsung Galaxy Watch Active 4'ün tasarımı sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Cihazın 5 nanometre fabrikasyon sürecini temel alam yeni bir işlemciye sahip olacağı belirtiliyor. Ekranın etrafındaki çerçeveler mümkün olduğunca ince olacak. Galaxy Watch Active 4'ün 28 Haziran Pazartesi günü MWC 2021'de (Mobil Dünya Kongresi) tanıtılması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim