Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, çıkarılabilir bataryalı en güçlü akıllı telefon olabilir

Samsung’un yakında tanıtacağı Galaxy Xcover 6 Pro'nun özellikleri sızdırıldı. İşte çıkarılabilir bataryası ve sağlam tasarımıyla dikkat çeken Samsung Galaxy Xcover 6 Pro'nun beklenen özellikleri:

samsung galaxy xcover 6 pro özellikleri sızdırıldı

Samsung’un yakın zamanda düzenleyeceği etkinlikte tanıtacağı Galaxy Xcover 6 Pro, sınıfının en güçlüsü olabilir.

Çıkarılabilir bataryalı telefon modelleri arasında yerini alacak Samsung Galaxy Xcover 6 Pro’nun kullanım kılavuzu paylaşıldı. SM-G736B model numarasını taşıyan telefonun paylaşılan görsellerinde bataryanın nasıl çıkarılacağı gösteriliyor.

Xcover 6 Pro’yu özel kılan tek şey sağlam yapıda ve tamamen çıkarılabilir pile sahip olması değil. Google Play Console’da listelenen akıllı telefonun orta üst sınıf Qualcomm Snapdragon 778G işlemci ile geleceğini öğrenmiş olduk. Bu, yakında çıkarılabilir pili olan en güçlü akıllı telefon modelini göreceğimiz anlamına geliyor. Şu an bu cihazın tek rakibi Snapdragon 750G yonga setini taşıyan Fairphone 4.

samsung galaxy xcover 6 pro batarya

Samsung Galaxy Xcover 6 Pro özellikleri sızdırıldı

Kullanım kılavuzunda göze çarpan diğer önemli donanım özellikleri arasında; iki özelleştirilebilir donanım tuşu (soldaki Xcover tuşu ve üstteki tuş), 3.5mm kulaklık girişi, parmak izi tarayıcılı güç butonu, microSD kart girişi ve ultra geniş açılı arka kamera bulunuyor. Kılavuzda ayrıca tek çekim modu, süper sabit video kaydı, Samsung Dex işlevi gibi özelliklerden de bahsediliyor.

Samsung Xcover 6 Pro’yu tam olarak görmek için 13 Temmuz’a kadar beklememiz gerekecek. 2022’de çıkarılabilir bataryalı akıllı telefon arayan kullanıcıların değerlendirebileceği bir model olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3319 kez okundu.
7 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
samsung galaxy xcover 6, Teknoloji Haberleri ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim