Anlık Bildirim

Satechi depolama barındıran USB adaptörünü duyurdu

Satechi tarafından geliştirilen USB-C Hybrid adındaki USB çoklayıcı adaptör ürünü dahili M.2 SSD yuvası sayesinde ekstra bir depolama çözümü kullanmanıza gerek bırakmıyor. 

Satechi USB-C Hybrid tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Bilgisayarında veya tabletinde sınırlı giriş olan kullanıcılar için USB çoklayıcı ürünleri oldukça işe yarıyor. Zaman içerisinde sadece USB çoklama yanında Ethernet ve HDMI gibi ekstralar da kazandı. Şimdi yavaş yavaş depolama işin içine giriyor. 

Satechi USB-C Hybrid özellikleri neler?

Satechi USB-C Hybrid çoklayıcı adaptörü sunduğu bağlantı portlarının yanı sıra yükseltilebilir bir M.2 SATA SSD yuvası ile depolama ihtiyacınızı karşılıyor. Rakip çoklayıcılar sabit kapasite ile yükseltme sunamazken Satechi kesenin ağzını açabilenler için iyi bir imkân sunmuş.

Depolama haricinde 100W USB Tip-C PD girişi 85W seviyesine kadar taşınabilir sistemlerinizi şarj edebiliyor. İki adet USB 3.0 portu yanında HDMI portu da 4K 60Hz görüntü aktarımı yapabiliyor. 

Satechi USB-C Hybrid çoklayıcı adaptörü 90$ fiyat etiketi belirlemiş ve haliyle depolama için ekstra harcama yapmanız gerekiyor. Anker ve yine Satechi’nin sabit depolama alternatifleri de mevcut. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim