Anlık Bildirim

SHIB coştu, piyasayı adeta emiyor

SHIB coin aynı yaz başlarındaki performansını hatırlatıyor. Hızlı bir çıkış yakalayan SHIB coin günlük hacim açısından da listenin zirvesine oynamaya başladı.

SHIB coştu Tam Boyutta Gör

En son yaz aylarında çok büyük bir çıkış yakalayan ve kripto para piyasasının hacmini adeta emen SHIB coin yeniden sahnede. Sürekli yükselen SHIB coin büyük düşüşteki hayal kırıklığını da unutturdu. 

SHIB coin ne kadar oldu?

O dönemde Elon Musk’ın da paylaşımlarıyla bir anda patlayan SHIB coin 0.0035$ seviyelerine kadar çıkarak dikkatleri üzerine çekmişti. 20 milyar dolar günlük hacme ulaşan proje diğer altcoinlere adeta nefes aldırmamıştı. 

Bitcoin’de yaşanan dalgalanma sonrasında adeta çakılan SHIB coin 0.000006$ altına inerek yatırımcısını üzmüştü. Bununla birlikte pes etmeyen ekip ardı ardına geliştirdiği yeniliklerle sahneye geri döndü. 

Yeni SHIBOSHI oyun platformu ve NFT koleksiyonları ile ilgi toplayan ekip büyük çıkışı da başlatmış oldu. SHIB coin hali hazırda 0.000034$ üzerine çıkarken günlük hacim de 18 milyar dolar üzerine çıkarak USDT saymazsak piyasada üçüncülüğe yerleşti. Bunun yarısı ise Binance borsasında gerçekleşiyor.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
34063 kez okundu.
35 kişi, toplam 37 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
SHIB coin, Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim