Anlık Bildirim

Shiba Inu, burger markasının maskotu oldu

Shiba Inu, Welly’s isimli restoran ile ortaklık kurdu. Markanın logosu Shiba Inu oldu ve ayrıca ödeme aracı olarak SHIB kullanılacak.                                    

Shiba Inu ile İtalyan restoran Welly’s arasında iş birliği! Tam Boyutta Gör

Fast food restoranları, adeta popüler meme kripto para birimlerini kabul etme yarışına girdi. Bu kez İtalya’da bulunan fast food restoranı Welly’s, Shiba Inu (SHIB) topluluğu ile ortaklık kurdu. Söz konusu ortaklığı Shiba Inu geliştiricisi Shytoshi Kusama bir blog yazısında duyurdu. Bu ortaklık ile beraber  Welly’s restoranında Shiba Inu  ödeme aracı olarak kullanılabilecek.

Shiba Inu Artık Welly’s Restoranın Maskotu

Popüler meme kripto para birimi Shiba Inu’nun Welly’s ile ortaklığı Shiba Inu topluluğu için son derece önemli. Çünkü yapılan ortaklık ile beraber Shiba Inu ekibi, ilk olarak gerçek hayatta insanlara ulaşmak ve Welly’s restoranını küresel olarak genişletmek istiyor.

Bunun yanında Welly’s, Shiba Inu’yu restoranın yeni maskotu yaptı. Ayrıca Welly’s restoran için yeni bir slogan da buldu. Tüm bunlar ile restoran şimdiden tam bir marka değişikliğine gitmiş oldu.

Shiba Inu ile İtalyan restoran Welly’s arasında iş birliği! Tam Boyutta Gör

Shiba Inu geliştiricisi Shytoshi Kusama ise ortaklık ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Welly’s bir burger restoranı. Vejetaryen, vegan ve sağlıklı fast food seçeneklerine sahip olmanın önemini anlıyoruz. Bu yüzden mağazamızın açılışıyla birlikte bu ihtiyaçları karşılamak için daha fazla seçenek sunacağız”

Son olarak fast food restoran zinciri MrBeast Burger da geçtiğimiz günlerde Elon Musk’ın gönderisini retweet etmesi durumunda Dogecoin‘i kabul edeceğini söylemişti. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim