Anlık Bildirim

Sinema dünyasının yeni Indiana Jones'u Mads Mikkelsen olabilir

Sinema sektörünün ikonik karakterlerinden biri olan Indiana Jones'un yeni filmi Indiana Jones 5'in kadrosuna Mads Mikkelsen katılmıştı. Kendisi sinema dünyasının yeni Indiana Jones'u olabilir.

Sinema dünyasının yeni Indiana Jones'u Mads Mikkelsen olabilir Tam Boyutta Gör

Sinema dünyasının en ikonik karakterlerinden birisi olan Indiana Jones'un yeni filminin kadrosuna geçtiğimiz ay başarılı oyuncu Mads Mikkelsen katılmıştı. Mads Mikkelsen yalnızca tek bir film için bu filme katılmamış olabilir.

Geçtiğimiz günlerde başarılı oyuncu Mads Mikkelsen, Collider ile bir röportaja katıldı ve orada bazı yorumlarda bulundu. Mads Mikkelsen röportajda, "Bir karakter yaratmak için davet edildiğimi düşünüyorum." cümlesini kullandı. 

Bildiğiniz gibi Indiana Jones karakterini yıllardır başarılı oyuncu Harrison Ford canlandırıyordu ancak kendisi artık yaşlandığı için bu role daha fazla devam edemeyecektir. Büyük bir ihtimalle bu film rolü teslim ettiği bir yapım olacak. Mads Mikkelsen'in açıklaması da onun yeni Indiana Jones olabileceğini gösteriyor. Bir diğer söylenti ise filmin diğer oyuncusu Phoebe Waller-Bridge'in yeni Indiana Jones olacağı yönünde. Mads Mikkelsen de bu yeni rolün yaratılması için kendi karakteri ile yardımcı olabilir.

Her iki ismin de Indiana Jones rolüne çok yakışacağını söyleyebiliriz. Bunların söylenti olduğunu hatırlatmakta fayda var. Filmi izleyip hep birlikte öğreneceğiz. 

Filmin yönetmenliğini daha önce Logan, Ford v Ferrari ve 3:10 to Yuma gibi filmlerin yönetmenliğini yapan James Mangold üstlenecek. Steven Spielberg, aylar önce filmden ayrılmıştı. Filmin oyuncu kadrosunda belli olan isimler ise şöyle: Harrison Ford, Phoebe Waller-Bridge ve Mads Mikkelsen.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9665 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
mads mikkelsen, Indiana Jones 5 ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim