Anlık Bildirim

Stranger Things'in 4. sezonundan yeni bir video yayınlandı

Netflix'in popüler dizisi Stranger Things'in dün akşam ipucunu verdiği video bugün yayınlandı. Videoyu Türkçe altyazılı bir şekilde haberimizde bulabilirsiniz.

Stranger Things'in 4. sezonundan yeni bir video yayınlandı Tam Boyutta Gör

Dünyanın en büyük video akış platformu konumundaki Netflix'in bugün bu kadar popüler olmasında birçok özel dizi ve filmin katkısı bulunuyor. Bu özel dizilerden biri de şüphesiz Stranger Things. Şu ana kadar üç sezonu yayınlanan dizinin dördüncü sezonu bir süredir yapım aşamasında olduğu biliniyordu.

Dün akşam saatlerinde dizinin resmi YouTube sayfasından gizemli bir video yayınlandı. Video yarın, yani bugün 16.00'da önemli bir video yayınlanacağını gösteriyordu. Dedikleri gibi de oldu ve 16.00'da Stranger Things'ten yeni bir video yayınlandı.

Videodan bir çıkarım yapmak ne yazık ki zor. Videonun açıklama kısmında ise 002/004 yazıyor. Açıklama kısmında başka hiçbir şey bulunmuyor.

Çekimleri devam eden dizinin yayın tarihi de aynı şekilde hala bilinmiyor. Açıklamadaki sayılar yayın tarihine bir gönderme olabilir. Bahsi geçen videoyu aşağıda bulabilirsiniz. Dizinin tüm bölümlerini de Netflix'te bulabilirsiniz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim