Anlık Bildirim

SiS LinkVast ilk jenerasyon SSD kontrolcülerini duyurdu

SiS LinkVast ilk jenerasyon SSD kontrolcülerini duyurdu

Düşük maliyetli sistemler için hazırladığı Atom işlemcili yeni platformu geçtiğimiz günlerde Dell tarafından kullanılan SiS'in iştiraklerinden biri olan LinkVast isimli firma, SSD'ler için iki yeni kontrolcü hazırladı. Geleceğin depolama çözümleri olarak görülen ve sabit disklerin yerini alacağı öngörülen SSD'lerin sahip olduğu potansiyel çok sayıda üreticiyi pazara çekiyor.

SSD diskler için temelde iki önemli komponent bulunuyor ki bunlar kullanılacak NAND flash bellek yongaları ve kontrolcü. LinkVast firması tarafından geliştirilen LVT820 ve LVT815 kod adlı yeni kontrol yongalarının 110nm üretim teknolojisiyle hazırlandığı ve SATA-II arabirimiyle uyumlu olduğu bildirilirken 8 kanal (64bit/64CE) ve 4 kanal (32bit/32CE) bellek sistemleriyle kullanılabildiği belirtilmekte.

Geliştirilen yeni SSD kontrolcülerinin 16-bit ECC ve Advanced Dynamic & Static Wear Leveling teknolojilerine destek verildiği söylenirken, harici DRAM arabirimleriyle uyumlu olduğu ifade edildi. SLC (single-level cell) ve MLC (multi-level cell) formundaki NAND flash bellek yongalarıyla çalışabilen yeni SSD kontrolcülerinin örneklendirme aşamasında olduğu ve Haziran ayında kullanıma sunulacakları açıklandı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim