Anlık Bildirim

AMD beğeni toplayan Wraith Max soğutucusunu piyasaya sürüyor

AMD'nin bazı Ryzen işlemcileriyle birlikte verdiği ancak son kullanıcı satışına sunmadığı Wraith Max soğutucusunu, gelen yoğun talep nedeniyle ayrı olarak piyasaya sürüyor. İşte detaylar.
AMD'nin büyük beğeni toplayan ve şimdiye kadar Ryzen 1700X ve 1800X gibi bazı işlemci modelleriyle sunulan Wraith Max soğutucusu, gelen yoğun istek ve oluşan talep üzerine bağımsız olarak son kullanıcı satışına sunuluyor. AMD'nin geliştirme katkılarıyla üretimi Cooler Master tarafından gerçekleştirilen soğutucu hem tasarımı hem de performansıyla iddialı bir model.
AMD'nin kendi özel vidalama mekanizmasının etkisiyle kurulumu son derece kolay olan soğutucu, dairesel dizilimdeki RGB ışıklandırma sistemiyle şeffaf panelli kasalar için oldukça havalı bir görünüm sağlıyor. AMD'nin sadece yeni nesil Ryzen işlemcileri değil, AM4 soket yapısındaki tüm işlemcilere ek olarak AM3+ ve FM2 desteğiyle geriye dönük Fusion APU ve FX işlemcilerle de uyumlu olan soğutucu, popüler RGB teknolojileriyle entegre olabiliyor. Yani Asus Aura, Gigabyte Fusion, MSI Mystic, ASRock RGB Tool ve Biostar Vivid gibi farklı ışıklandırma sisteminleriyle ahenkli bir şekilde çalışarak görsel atmosferi tamamlıyor.
AMD beğeni toplayan Wraith Max soğutucusunu piyasaya sürüyor
 
Kendi kontrol yazılımıyla gelen soğutucu, büyük bir bakır tabana sahip. Termal pastası uygulanmış olarak gelen Wraith Max, bakır ısı borularına ek olarak çok sayıda alüminyum yaprakla desteklenmiş. 92mm çapındaki fanın 38dBA gürültü seviyesiyle nispeten sessiz çalıştığı soğutucu, tasarımı itibariyle işlemci dışığında VRM'leri de serinletebiliyor. Piyasadaki en iyi stok soğutucu olan AMD Wraith Max, 59$'lık fiyatla çıkıyor. Bu fiyat itibariyle her kullanıcı için cazip bir seçenek olmayabilir ancak belli bir kitlenin ilgisini çekeceği de aşikar.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9629 kez okundu.
20 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amd, fiyat ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim