Anlık Bildirim

Sony, yedi yılın ardından akıllı saat çıkarmaya hazırlanıyor

Japon teknoloji devi Sony'nin yedi yılın ardından yeni bir akıllı saat piyasaya sürmeye hazırlandığı bildiriliyor. Japon şirket yakında Xperia Watch ile karşımıza çıkabilir.

Sony, yedi yılın ardından akıllı saat çıkarmaya hazırlanıyor Tam Boyutta Gör

Sony'nin son dönemde akıllı telefon pazarında pek de iyi bir performans gösterdiği söylenemez. Şirkete yakın kaynakların aktardığı bilgilere bakılırsa Japon dev akıllı saat piyasasına geri dönmeyi planlıyor.

Sony Xperia cihazları ile ilgili güvenilir sızıntıları ile tanıdığımız ZACKBUKS takma adlı duyumcu, bu konuyla ilgili bazı detaylar paylaştı. Kendisi, Sony Wena akıllı kayış bölümünün Nisan ayında Sony Mobile Communications'a katıldığını söylüyor.

Sony, yedi yılın ardından akıllı saat çıkarmaya hazırlanıyor Tam Boyutta Gör

Sektöre yabancı değil

Xperia & Wena iş birliğinin ilk ürünü Xperia Watch olabilir. Bu arada Sony'nin akıllı saat pazarına yabancı olmadığını hatırlatalım. Ancak şirket uzun süredir bu tarz bir cihaz üretmiyor. En son model, 2014 yılında piyasaya sürülen SmartWatch 3'tü.

Sony'nin yeni akıllı saati SmartWatch 4 ismiyle karşımıza çıkabileceği gibi Xperia Watch serisini de başlatabilir. Japon şirketin Xperia markası altında bir akıllı saat çıkarması iyi bir fikir gibi görünüyor. Şirket rekabetçi bir ürünle yüksek satış rakamlarına ulaşabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim