Anlık Bildirim

Stephen King’in The Running Man kitabı, Edgar Wright tarafından tekrar filme uyarlanıyor

Stephan King'in daha öncesinde filme uyarlanmış olan The Running Man isimli kitabı bir kez daha filme uyarlanıyor. Bu kez yönetmen Edgar Wright.

Stephen King’in The Running Man kitabı, Edgar Wright tarafından tekrar filme uyarlanıyor Tam Boyutta Gör

Üreticilik seviyesi üst düzeyde olan ve neredeyse her kitabı diziye veya filme uyarlanan Stephan King'in The Running Man isimli kitabı bir kez daha filme uyarlanacak.

Deadline'ın haberine göre Three Flavours Cornetto Trilogy, Baby Driver ve Scott Pilgrim gibi birçok başarılı filme imza atan başarılı yönetmen Edgar Wright, Stephan King'in The Runing Man isimli kitabının bir film uyarlamasını yapacak. Edgar Wright senaryoyu Michael Bacall ile birlikte yazacak.

Edgar Wrgiht 2017 yılında bir takipçisinin sorusu üzerine hiçbir kısıtlama olmadan The Runing Man isimli filmi yeniden uyarlamak istediğini söylemişti. Edgar Wright'ın istediği projeye kavuşması gayet sevindirici bir haber. 

The Running Man daha önce 1987 yılında da filme uyarlanmıştı ve başrolünde Arnold Schwarzenegger bulunuyordu. Yönetmenliğini ise Paul Michael Glaser üstlenmişti. Bu yeni uyarlamanın bir yeniden yapım olmayacağı her şeyin sıfırdan yapılacağı da eklendi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim