Anlık Bildirim

Synology yeni NAS yönetim sistemini duyurdu

Synology tarafından geliştirilen ağ tabanlı depolama sistemleri için DSM 7.0 yönetim ara yüzü yayınlandı. Yeni ara yüz daha esnek ve daha sade bir kullanıcı tecrübesi sunuyor.

Synology DSM 7.0 özellikleri neler? Tam Boyutta Gör

Ağ tabanlı depolama sistemlerinin önemli isimlerinden birisi olan Synology popüler yönetim ara yüzünü yeniledi. DSM 7.0 adını alan yönetim ara yüzü pek çok kolaylığı da beraberinde getiriyor. 

Synology DSM 7.0 özellikleri neler?

Yaklaşık 3 yıldır geliştirilen DSM 7.0 ara yüzünde daha esnek ve daha sade bir kullanıcı tecrübesi amaçlanıyor. Synology markasına ait toplamda 8 milyon ağa bağlı depolama sürücüsü bu güncellemeden faydalanacak. 

DSM 7.0 ile ara yüzü bileşenleri yeniden tasarlanırken performans da iyileştiriliyor. Sürücülerin performansı sürekli takip edilirken hatalara ve kullanım ömrünün tamamlanması gibi durumlara karşı erken uyarı sistemleri geliştirilmiş. 

Depolama alanı, sistem ve onay süreçlerinin daha güçlü bir şekilde yönetildiği DSM 7.0 ara yüzü ilk olarak Synology J, Value ve Plus serilerine dağıtılacak. Yıl sonuna kadar diğer serilere de güncelleme gelecek. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim