Anlık Bildirim

Apple, tedarikçilerinden 2.5 milyon Apple Silicon işlemcili MacBook üretmelerini istedi

ARM tabanlı Apple Silicon işlemcilerle güçlendirilmiş MacBook'lar için geri sayım başladı. Yeni dizüstü bilgisayarlarına yönelik talebin yüksek olmasını bekleyen Apple bunu sipariş miktarına yansıttı.

Apple, tedarikçilerinden 2.5 milyon Apple Silicon işlemcili MacBook üretmelerini istedi Tam Boyutta Gör

Apple, önümüzdeki hafta yeni bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Analistlere göre şirket bu etkinlikte yeni dizüstü bilgisayar serisini duyuracak.

Apple Silicon işlemcili MacBook'lar herkeste yüksek bir beklenti oluşturmuş durumda. Apple kanadında da beklentiler aynı derecede yüksek gibi görünüyor.

Nikkei'nin yeni raporuna göre Apple şimdiden çok yüklü miktarda dizüstü bilgisayar siparişi verdi. Yani şirket cihazlara yönelik talebin oldukça yüksek olacağını düşünüyor.

Apple, tedarikçilerinden 2.5 milyon Apple Silicon işlemcili MacBook üretmelerini istedi Tam Boyutta Gör

Yüksek miktarda sipariş verildi

Apple, tedarikçilerinden ARM tabanlı Apple Silicon işlemcilerle donatılmış 2.5 milyon MacBook üretmelerini istedi. Şirket bu siparişlerin 2021'in başlarında hazır olmasını istiyor.

Apple bir an önce Intel işlemcilere olan bağımlılığını azaltmak niyetinde. Bu nedenle şirket, kendi geliştirdiği Apple Silicon işlemcilere geçiş sürecine büyük önem veriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim