Anlık Bildirim

Tatil döneminde en çok tercih edilen elektronik cihaz: Kindle

Tatil döneminde en çok tercih edilen elektronik cihaz: Kindle

Kitap severlerin bazılarına göre kağıt kokusunu duymadan kitap okumak mümkün değildir. Kimine göreyse de 8000 sayfayı tek bir şarjla okuyabilmek, bütün kütüphanenizi yanınızda taşımak teknolojinin kitap severlere sunduğu en büyük yenilik. Zevkler tartışalamayacağından her iki tarafında görüş değiştirmesi mümkün görünmüyor ancak ortada bir gerçek var ki Elektronik kitap pazarı hızla büyüyor. Bu yorumu yaptıranda içersinde bulunduğumuz tatil döneminde Kindle- Kindle DX'in tüketicilerin en çok tercih ettiği hediye olması.

Amazon'un kitap okuyucusu, her tatil dönemine damgasına vuran Apple'ın popüler müzik çaları iPod'ları geride bırakmayı başararak kullanıcıların en çok tercih elektronik cihaz ünvanına sahip oldu. Her ne kadar kullanım alanları farklılık gösterse de Kindle'ın popüler cihazları geride bırakması kullanıcıların elektronik kitaplara sıcak baktığını ve pazarın büyümesini sağladıklarını ortaya koyuyor.

250 dolardan satılan Kindle 2 ile 480 dolardan satılan Kindle DX arasında en dikkat çeken fark boyutları ve kablosuz alanları. Kindle, 6 inçlik e-ink ekranı ve 100 ülkedeki 3G kablosuz ağ desteğine, Kindle DX ise 9 inçlik e-ink ekrana ve sadece Amerika'daki 3G kablosuz ağını desteğine sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
77864 kez okundu.
7 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amazon, elektronik ve fiyat
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim