Anlık Bildirim

Yılın beklenen filmi The Conjuring 3'ten 4 farklı sahne paylaşıldı

Son dönemlerde korku filmleri açısından sevilen ve başarılı bulunan korku filmi serisi The Conjuring'in üçüncü filmi The Conjuring: The Devil Made Me Do It'ten 4 yeni sahne paylaşıldı

The Conjuring 3'ten 4 farklı sahne paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Korku filmleri arasında başarılı sayılabilecek serilerden biri olan The Conjuring serisinin üçüncü filmi The Conjuring: The Devil Made Me Do It'ten dört yeni sahne paylaşıldı.

Paylaşılan sahnelerde filmin dört kritik sahnesinden ufak kesitler görüyoruz diyebiliriz. Yine atmosferin korku dolu olduğunu da söylemek gerek. Bahsi geçen sahnelerin tamamını aşağıda bulabilirsiniz.

The Conjuring: The Devil Made Me Do It Yeni Sahneler

The Conjuring'in yeni filmi, yani The Conjuring: The Devil Made Me Do It gerçekten yaşanan ve "Katil İblis Davası" olarak anılan bir davayı işleyecek. Davanın özeti şu şekilde: 1981 yılında Arne Cheyenne Johnson, ev sahibini öldürdü. Dava başladığında ise hem ailesi hem de kendisi, şeytan tarafından ele geçirildiğini ve cinayeti şeytanın yaptırdığını söyleyerek cezasından indirim istedi. Ancak hakim bu durumun geçerli bir sebep olmadığını söyleyerek, zanlıyı birinci derece cinayetten yargıladı.

Filmin yönetmenliğini Michael Chaves üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Vera Farmiga, Patrick Wilson, Julian Hilliard ve Charlene Amoia gibi isimler bulunuyor. Filmin vizyon tarihi ise 4 Haziran 2021. Film vizyon tarihinde Amerika'da hem sinemalarda hem de HBO Max'te, ülkemizde ise yalnızca sinemalarda yayınlanacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim