Anlık Bildirim

Turtle Beach çok detaylı bir simülasyon aksesuarı hazırladı

Turtle Beach VelocityOne Flight simülasyon aksesuarı sahip olduğu çok sayıda tuş ve kontrolcü ile gerçekçi bir uçuş simülasyonu deneyimi yaşamanızı amaç ediniyor.

Turtle Beach VelocityOne Flight gerçekçi bir uçuş tecrübesi vaded Tam Boyutta Gör

Bugün oyunlarda klavye tuşları veya bir tık ötesi olan kontrolcü aksesuarları çoğu oyuncu için yeterli geliyor. Bununla birlikte özellikle yarış ve uçuş simülasyonlarında özel aksesuar tercih edenler çoğunlukta. Turtle Beach uçuş simülasyonları için detaylı bir aksesuar hazırladı. 

VelocityOne Flight özellikleri ve fiyatı

Turtle Beach VelocityOne Flight aksesuarı Microsoft Flight Simulator 2020 dahil olmak üzere pek çok PC ve Xbox uçuş simülasyon oyunu ile uyumlu. USB üzerinden bağlantı kuran aksesuar detaylı bir tecrübe sunuyor. Aksesuar için pilotlar ve uçak mühendisleri ile birlikte çalışılmış. 

180 derece dönen gerçekçi yoke modülü yanında arka kuyruk flap kontrolü de sunan aksesuarda 12 analog axe tuşu ve 18 ekstra tuş yer alıyor. Direksiyon üzerinde gerçek zamanlı tüm bilgileri görebileceğiniz bir LED ekran konumlanırken panelde ise çeşitli uyarılar veren göstergeler yer alıyor. İlerleyen dönemde gösterge renkleri ve panelin kapağı değiştirilebilecek. Yine direksiyon üzerinde kamera açısını değiştirebileceğiniz POV ve HAT tuşlar yer alıyor. 

Turtle Beach VelocityOne Flight gerçekçi bir uçuş tecrübesi vaded Tam Boyutta Gör

3.5mm jak girişi olan modülün gaz tuşları ise özelleştirilebilir kafalara sahip. Hemen yanında ise dahili tekerlek ile hassasiyet ayarlanabiliyor. Aksesuarın bazı özellikleri güncellemeler ile sonradan dahil edilecek. Turtle Beach VelocityOne Flight için 350$ fiyat etiketi belirlenmiş. 


 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim