Anlık Bildirim

Uber, teslimat şirketi Cornershop'u satın alıyor

Uber, sunduğu hizmetleri çeşitlendirmeye devam ediyor. Şirket market alışverişlerinin teslimatını yapan Cornershop şirketini almak için anlaşma imzaladı. Satın alma 2020 yılında tamamlanacak.

Uber, teslimat şirketi Cornershop'u satın alıyor Tam Boyutta Gör

Uber hiçbir zaman yalnızca bir ulaşım şirketi olmaktan memnun oldmadı. Girdiği restoran teslimat hizmeti ve elektrikli bisiklet kiralama sektörleri de bunu açıkça ortaya koyuyor. Ancak Uber'in bunlarla yetinecek gibi görünmediğini söyleyebiliriz.

Günlük yaşamınızın işletim sistemi olmak istiyoruz

Yapılan açıklamalara göre Uber, gıda, tuvalet malzemeleri ve diğer ev gereçlerini müşterilerine belirli bir ücret karşılığında teslim eden Cornershop adlı girişimi alarak, kendine bu pazarda da yer edinmek istiyor. Uber, Şili, Meksika, Peru ve Toronto'nun önde gelen teslimat şirketlerinden biri olan Cornershop'u satın alma konusunda anlaştı ve herhangi bir pürüz çıkmaması halinde 2020 yılında resmi olarak tamamlanması bekleniyor.

Uber, teslimat şirketi Cornershop'u satın alıyor Tam Boyutta Gör

Uber CEO'su Dara Khosrowshahi konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamalarda: "Seyahate çıkmak, en sevdiğiniz restorandan yemek sipariş etmek ya da teslimat hizmetleri olsun, Uber'in günlük yaşamınız için bir işletim sistemi olmasını istiyoruz. Cornershop'un vizyoner ekibiyle olmak ve Uber platformundaki milyonlarca tüketiciye market alışverişini ulaştırmak için çalışmayı dört gözle bekliyoruz." ifadelerini kullandı. Satın almanın tamamlanmasından sonra Cornershop'un aynı isimle hizmet vermeye devam etmesi bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim