Anlık Bildirim

ViewSonic VG2456 Docking monitör komuta merkezi haline geliyor

ViewSonic tarafından tasarlanan VG2456 Docking monitörü, masaüstünü modern bir çalışma alanına dönüştürürken entegre yazılımı ile ekran üstünden kolay kontrol olanağı sunuyor.

ViewSonic VG2456 Docking tanıtıldı Tam Boyutta Gör

ViewSonic VG2456 Docking monitör modeli tüm işlemleri tek bir kabloya indirgerken ekran üzeri görüntüleme ayarlarının kapsamını da genişleterek bir komuta merkezi haline gelmesini sağlıyor. 

ViewSonic VG2456 Docking özellikleri ve fiyatı

24 inçlik ViewSonic VG2456 Docking Full HD monitör modeli birden fazla kablo, adaptör ve pahalı bağlantı istasyonuna olan ihtiyacı ortadan kaldırmak için tasarlandı. USB 3.2 Tip C bağlantı noktası sayesinde hızlı veri, ses ve video aktarımına ek olarak tek bir kablo üzerinden 60W hızlı şarj olanağı da sağlıyor.

VG2456 Docking monitör, üç kenarı çerçevesiz tasarımıyla birden fazla monitör kullanılan sistemlerde içerikleri kesintisiz bir şekilde izlemeyi sağlıyor. Kurulumu son derece kolay olan monitör, gelişmiş ergonomik tasarımıyla; 40 derece eğilme ve çift yönlü pivot özelliğinin yanı sıra döndürme ve yükseklik ayarına da sahip.  

USB Tip C veya DP bağlantı noktalarını kullanarak papatya dizilimi biçiminde başka monitörler bağlayabilmeyi mümkün kılan bu ekran çözümü bir Ethernet RJ45 bağlantı noktasına da sahip. 

DisplayPort, HDMI 1.4 ve üç adet USB Tip A bağlantı noktasına da sahip olan monitör yerleşik giriş ve bağlantı noktaları ile ekran üstü görüntüleme ayarlarına kolayca erişilebilen entegre vDisplay yazılımıyla dikkat çekiyor. ViewSonic VG2456 Docking Full HD monitör için 280$ fiyat etiketi ile satışa sunulacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim