Anlık Bildirim

Vivo S6 Pro gelişmiş kamera ve daha hızlı şarj teknolojisiyle gelecek

Geçtiğimiz Mart ayında piyasaya sürülen Vivo S6'nın Pro versiyonu geliyor. Akıllı telefonun kamera sistemi, işlemcisi ve şarj hızıyla ilgili bazı önemli detaylar internete sızdırıldı.

Vivo S6 Pro gelişmiş kamera ve daha hızlı şarj teknolojisiyle gelecek Tam Boyutta Gör

Vivo, Mart ayının sonlarında Exynos 980 platformundan güç alan 5G destekli Vivo S6 modelini tanıtmıştı. Çinli şirket şimdi ise akıllı telefonun Vivo S6 Pro adlı gelişmiş bir versiyonunu çıkarmaya hazırlanıyor.

Weibo'da ortaya çıkan bilgilere  göre teni telefon Snapdragon 765G yonga setine sahip olacak. Arka panelinde dört ön tarafında ise iki selfie kamerası görev yapacak. Ayrıca daha hızlı şarj teknolojisi ile piyasaya sürüleceği belirtiliyor.

Vivo S6 Pro gelişmiş kamera ve daha hızlı şarj teknolojisiyle gelecek Tam Boyutta Gör

Fiyat etiketi de netleşti

Cihazın dörtlü kamera sisteminde 64 megapiksel Samsung ISOCELL Bright GW1 ana sensörün yanı sıra 8, 2 ve 2 megapiksel çözünürlüğe sahip görüntü sensörleri bulunacak. Selfie kameralarının ise 32 ve 8 megapiksel olacağını ekleyelim.

Vivo S6 Pro'nun pil kapasitesi 4.500'den 4.200 mAh'e düşecek ancak şarj hızı 18'den 33 watt'a yükseltilecek. Haziran ayı sonunda tanıtılması planlanan akıllı telefonun 425 dolar başlangıç fiyatıyla satışa sunulması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim