Anlık Bildirim

Bütçe dostu Vivo Y12A duyuruldu: 5.000 mAh pil ve 145 dolar fiyat

Çinli Vivo, kısıtlı bütçeye sahip kullanıcıları hedefleyen uygun fiyatlı yeni bir akıllı telefon çıkardı. Vivo Y12A isimli model 6.51 inç ekran, 5.000 mAh pil ve 145 dolar fiyatla geliyor.

Vivo Y12A piyasaya sürüldü: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Çinli üretici Vivo uygun fiyat etiketi taşıyan yeni bir akıllı telefon çıkardı. Vivo Y12A olarak adlandırılan model ilk etapta Singapur ve Tayland pazarlarında piyasaya sürülecek. Ancak yakında diğer ülkelere de gelecek.

Akıllı telefon tasarımı ve teknik özellikleri bakımından bu yılın başlarında Vietnam'da piyasaya sürülen Vivo Y12s 2021'e oldukça benziyor. Cihaz HD+ çözünürlükte 6.51 inç IPS ekrana sahip. Damla çentiğe yerleştirilmiş 8 megapiksel selfie kamerası var.

Vivo Y12A piyasaya sürüldü: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Hafızası genişletilebiliyor

Telefonun arka panelinde 13 ve 2 megapiksel sensör içeren çift kamera sistemi bulunuyor. Vivo Y12A sekiz çekirdekli Snapdragon 439 yonga seti ile donatıldı. Cihaz 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı ile geliyor. Hafızasını microSD kart ile genişletmek mümkün.

Akıllı telefon 10 watt şarj ve 5 watt ters şarjı destekleyen 5.000 mAh pilden enerji alıyor. Parmak izi tarayıcısı yan tarafta bulunan cihazda microUSB bağlantı noktası ve 3.5 mm kulaklık girişi mevcut. Yeşil ve mavi olmak üzere iki renk seçeneği var.

Vivo Y12A'nın fiyat etiketi 145 dolar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim