Anlık Bildirim

Bütçe dostu Vivo Y12G tanıtıldı: Oyun modu, büyük pil, 150 dolar fiyat

Vivo, Y12 serisini yeni bir akıllı telefon ile genişletti. Bugün resmiyet kazanan Vivo Y12G, uygun fiyatlı orta sınıf bir model olarak pazara giriş yapıyor.

Vivo Y12G tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Çinli üretici Vivo, Y12 serisi kapsamında yeni bir orta sınıf akıllı telefon piyasaya sürdü. Vivo Y12G adı altında pazara giriş yapan cihaz Android 11 tabanlı Funtouch OS 11 işletim sistemini çalıştırıyor.

Akıllı telefonda sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 439 yonga setine yer verilmiş. Buna 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Cihazın hafızasını microSD kartla 256 GB'a kadar genişletmek mümkün.

Vivo Y12G tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Vivo Y12G, 1600 x 720 piksel çözünürlük sunan 6.51 inç ekranla geliyor. Damla çentikli tasarımı benimseyen telefonda 8 megapiksel ön kamera var. Arka panelinde ise 13 megapiksel ana kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörden oluşan çift kamera sistemi mevcut.

Vivo Y12G özellikleri ve fiyatı

Cihazın geri kalan özelliklerini 5.000 mAh pil, microUSB portu, 5W ters kablolu şarj desteği, 3.5 mm kulaklık girişi, yan tarafa monte edilmiş parmak izi tarayıcısı ve yüz tanıma ile kilit açma olarak sıralayabiliriz. Ayrıca oyunlarda performansı artıran Multi-Turbo 3.0 optimizasyon teknolojisine de sahip.

Vivo Y12G tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Vivo Y12G siyah ve mavi olmak üzere iki renk seçeneğiyle geliyor. Akıllı telefon Hindistan'da 150 dolar fiyat etiketi ile satışa sunuldu. Diğer ülkelerde ne zaman piyasaya sürüleceği konusunda ise henüz bir bilgi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim