Anlık Bildirim

Wear OS çalıştıran saatlere akıllı telefon üzerinden uygulama indirilebilecek

Google, yaptığı yeni bir duyuru ile artık Wear OS çalıştıran akıllı saat kullanıcılarının, telefonları üzerinden saatlerine uygulama indirebileceğini açıkladı.

Bu yıl gerçekleştirilen I/O konferansı sırasında Google, Wear OS çalıştıran saatler için uygulama bulmayı ve yüklemeyi kolaylaştıracağını açıklamıştı. Yaptığı yeni bir duyuru ile şirket, kullanıcıların akıllı telefonları üzerinden saatlerine uygulama yükleyebileceklerini belirtti.

Wear OS'ta telefondan akıllı saate uygulama indirme

Kısa bir blog gönderisi yayınlayan Google, sunduğu yeni özellikleri duyurdu. Kullanıcılar artık akıllı telefonlarındaki Play Store'da Wear OS destekli uygulamaları arayabilecekler. Uygulama mağazasında arama yaparken “Watch” ya da “Watch faces” eklenerek aramalar daraltılabilecek. Ayrıca uygulamalara göz atmak için “Wear OS” ve “Watch Faces for Wear OS” kategori sayfaları ile popüler önerilere bakılabilecek.

Akıllı telefon üzerinden saate uygulama indirmeden önce kullanıcılar, Yükle düğmesinin sağ tarafındaki 'ok' işareti üzerinden uygulamanın saati için uyumlu olup olmadığı kontrol edebilecek.

Saatlerdeki yerleşik Play Store uygulaması da Google'ın Material You tasarım diline uygun olarak yeni bir görünüme kavuşuyor. Ayrıca saat üzerinden uygulama içi satın alım yapılmak istendiğinde Play Store, ödeme sayfasının telefonda açılması ya da URL aracılığıyla tarayıcı üzerinden işlemin gerçekleştirilmesini önerecek.

Akıllı telefonlardan Wear OS çalıştıran saatlere uygulama indirebilme ve diğer Play Store güncellemeleri önümüzdeki haftalarda Android telefonlara ve Wear OS saatlerine sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim