Anlık Bildirim

Windows 10 için 21H2 güncellemesi geliyor

Yazılım devi Microsoft kısa süre önce Windows 11'i tanıtmasına rağmen Windows 10 işletim sistemini bir kenara bırakmayacak. Şirket sonbaharda Windows 10 21H2 sürümünü yayınlayacağını duyurdu.

Windows 10 21H2 sonbaharda yayınlanacak Tam Boyutta Gör

Hiç kimse Microsoft'un bu yıl Windows 11'i tanıtmasını beklemiyordu. Yakın zamana kadar herkes şirketin Windows 10 için 2021'in ikinci büyük güncellemesini yayınlamaya hazırlandığını düşünüyordu. Ancak değişiklikler o kadar kapsamlıydı ki Microsoft işletim sisteminin numarasını yükseltmeye karar verdi.

Microsoft sonbaharda yalnızca Windows 11 işletim sistemini değil aynı zamanda mevcut Windows 10 için de bir güncelleme de yayınlayacak. Yazılım devi Windows 11'in çıkışına rağmen Windows 10 için sadece güvenlik güncellemesi yayınlamakla kalmayacak, bununla birlikte eski işletim sisteminin yeteneklerini geliştirecek.

Windows 10 21H2 sonbaharda yayınlanacak Tam Boyutta Gör

Windows 10 21H2, Ekim ayında çıkabilir

Yayınlanması planlanan Windows 10 21H2 sürümünün tüketicilere yönelik ne gibi özellikler sunacağı belli değil. Kurumsal kullanıcılar için Universal Print (Evrensel Yazdırma) ve Windows Autopilot dağıtım fonksiyonuyla ilgili iyileştirmeler içereceğini biliyoruz. Windows 11'in Kasım ayında yayınlanması bekleniyor. Windows 10 21H2 güncellemesi ise Ekim ayında kullanıma sunulabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15248 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
windows 10 21h2, Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim