Xcloud Haberleri

Etiket
Son dakika xcloud haberleri DH’de. Geçmişten bugüne (), xcloud hakkında bilgi ve güncel haberleri buradan takip edin! Yeni haberlerden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.
SON GÜNCELLEME
2 YIL

GİRİLEN İÇERİKLER
12 HABER

Xcloud Son Dakika Haberleri

Güncel Xcloud Haberlerini Takip Edin 📰

Son dakika xcloud haberleri de dahil olmak üzere xcloud ile ilgili tüm haber ve gelişmeleri, bu sayfadan takip edebilirsiniz. Bu bağlamda konuyla alakalı 0 video, 0 galeri ve 12 adet xcloud haber içeriği bulunmuş olup, tüm içerikler 1 sayfalı bu arşivde listelenmektedir.

xcloud İle İlgili Son Haberler Neler ❓

DonanımHaber’deki güncel xcloud haberleri içinde dikkat çeken gelişmeler şöyle 🔽

Anlık Xcloud Gelişmeleri DH’de 📢

Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi www.donanimhaber.com'da, yeni xcloud haberlerini takip etmek isteyenler için her yıl olduğu gibi 2024’te de sizleri bilgilendirmeye devam ediyoruz. Dilerseniz son xcloud haberlerini okuduktan sonra, Oyun İnceleme ve Videoları da izleyebilirsiniz.

xCloud Hakkında 🎮

Xbox Cloud Gaming (xCloud) Microsoft'un Xbox bulut oyun akışı hizmetinin çalışma başlığıdır. GamePass sistemine bağlıdır.

Microsoft, hizmeti Electronic Entertainment Expo 2018’de sundu ve birkaç ay sonra Ekim 2018’de Project xCloud’u resmi olarak ilan etti. Mart 2019’da, Forza Horizon 4 yarış oyununu Xbox One denetleyicili bir Android akıllı telefon üzerinde oynayarak ilerlemelerini sürdürdüler. Xbox'un başkanı Phil Spencer, bu süre zarfında oyunları uzaktan bağlantıda test etmek için özel bir sunucu kullandı. Servis, Mayıs 2019'da laboratuvar ortamı dışında kullanılabileceği ev test aşamasına girdi. Yıl içinde yapılan testler ve E3 2019'da açıklanması planlanıyor.

xCloud, Microsoft'un dünyadaki 140 ülkeyi destekleyen 54 Microsoft Azure bulut bilişim merkezi üzerinden çalışıyor. Servis, dokunmatik ekran kontrolleriyle veya Bluetooth üzerinden Xbox kontrol cihazlarıyla telefonlarla çalışmak üzere tasarlanmıştır.

Microsoft, Xbox içerik kütüphanesinin hizmetini Google Stadia gibi rakiplerden daha çekici hale getireceğine inanıyor.

xCloud hakkında bilgi Vikipedi'den alınmıştır.

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim