Anlık Bildirim

xCloud ve Xbox Remote Play Windows kullanıcılarına açıldı

Microsoft'un bulut oyun servisi Xbox Cloud Gaming ve Xbox Remote Play, resmi olarak Windows'a geldi. Xbox uygulamasına güncelleme ile gelecek yeni özellikler tarayıcı ihtiyacını ortadan kaldırdı.

Xbox Cloud Gaming Tam Boyutta Gör

Yazılım devi Microsoft, bulut oyun servisi Xbox Cloud Gaming ve Xbox Remote Play’in resmi olarak Windows’a geldiğini duyurdu. Xbox uygulamasına güncelleme olarak sunulacak yeni özellik, Windows kullanıcılarının Xbox deneyimini daha çok arttıracak.

Yeni özellikler Xbox uygulamasına geldi

Yüksek kaliteli oyunları çalıştıracak donanıma sahip olmayan PC’ler için takviye olacak Xbox Cloud Gaming, geçtiğimiz ay insider kullanıcılarına sunulmuştu. Web tarayıcısı üzerinden de hizmet veren özelliği daha çok geliştiren şirket, uygulama üzerinden Xbox Game Pass Ultimate abonelerine hizmet vermeye devam edecek.

PC’lere eklenen Remote Play özelliği ise, Xbox Series S/X veya One konsolu sahiplerinin Windows üzerinden oyun akışı yapmalarına olanak tanıyacak. Ev ağı ve uzaktan internet ile kullanıma sunulacak özellik, 1080P 60fps’e kadar destek sunacak ve Microsoft tarafından seçilmiş oyunları oynatabilecek. Şirket seçilen oyunlar hakkında detaylı bir liste yayınlamadı ancak, yakın bir zamanda paylaşacağı düşünülüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim