Anlık Bildirim

Microsoft xCloud şimdi Xbox Windows uygulamasında

Microsoft xCloud bulut oyun hizmeti tarayıcılardan sonra Xbox Windows uygulamasına da entegre oldu. Xbox Insider katılımcıları yeni özelliği test etmeye başladı.

Microsoft xCloud yaygınlaşıyor Tam Boyutta Gör

Microsoft’un Nvidia GeForce NOW gibi bulut tabanlı oyun sistemlerine rakip olacak yeni hizmeti xCloud yavaş yavaş çapını genişletiyor. Xbox Series X benzeri bir performans tecrübesi sunan hizmetin Xbox Windows uygulaması son durağı oldu. 

Microsoft xCloud genişliyor

Microsoft’un bir süredir üzerinde çalıştığı bulut tabanlı oyun hizmeti xCloud bu hafta Windows platformuna çıkıyor. Xbox Insider programında Xbox Windows uygulaması xCloud entegrasyonunu başlattı. 

Daha önce Windows, Android ve iOS platformlarında tarayıcı üzerinden Xbox Game Pass Ultimate üyeleri bu hizmete erişebiliyordu. Yeni güncelleme ile artık Xbox Windows uygulamasından da erişilebilecek. 

Tarayıcı üzerinden olduğu gibi Xbox uygulamasından girişte de ülke sınırlaması var. Hali hazırda 22 ülkede oyuncular xCloud hizmetini deneme fırsatına sahip. Yıl sonuna doğru ülkemiz de dahil listeye yeni eklemelerin olması bekleniyor.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim