Anlık Bildirim

Xbox, bu nesil için 3. bir konsol üzerinde çalışıyor olabilir: Xbox Stream Box

Xbox Game Pass ile Xbox dünyasını her yere taşımayı planlayan Microsoft, bu konuda daha fazla adım atmaya devam ediyor. Xbox’ın yeni cihazı Xbox Stream Box’tan detaylar geldi.

Microsoft, Xbox Series X vs Series S ile tarihin en çok satan Xboxlarını üretti. Ancak Microsoft’un planları Xbox Series X | S’ten çok daha büyük. Xbox Game Pass servisini her türlü ekrana getirmeyi planlayan Microsoft, bu konuda ciddi adımlar atmaya hazır.

Geçtiğimiz aylarda Xbox, Game Pass servisini televizyonlara getirmek için üreticiler ile görüştüğünü açıklamıştı. Xbox’ın planıyla akıllı televizyonlar, sadece Xbox oyun kumandasına ihtiyaç duyarak xCloud sistemi ile Xbox oyun deneyimi sunabilecek.

İnternet bağlantısı desteklemeyen ve akıllı olmayan televizyonlar içinse Xbox, yeni bir konsol üretiyor. Herhangi bir mönitör veya televizyona bağlanacak cihaz, ekranlara Xbox deneyimi getirecek. Xbox Stream Box ismindeki cihazın ilk prototipleri karşınızda.Twitter’da @PostUp_bbb tarafından paylaşılan görseller, Xbox Stream Box’ın detaylarını gözler önüne seriyor. Ancak görsellerin kaynağının bilinmediğini ve gerçek olmama ihtimalinin olduğunu belirtelim.

Xbox'tan yeni bir konsol geliyor! Tam Boyutta Gör

Cihazın ana hatları Xbox Series S’i andırıyor ancak çok daha küçük bir boyuta sahip. Ön tarafta USB-A girişi ve kızılötesi sensörü olarak da görev yapan eşleştirme tuşu bulunuyor. Arka tarafta ise, ethernet bağlantı girişi, cihazın güç kaynağı olması beklenen USB-C girişi ve HDMI girişi bulunuyor. Cihazın boyutunun ise bir deste karttan biraz daha kalın ve büyük olduğu belirtilmiş.

Görseller, eski bir prototipe ait

Sızıntıdan gelen diğer bilgilere göre ise prototip, 2021’nin başlarından kalma ve cihazın şuanki hali daha farklı. Ayrıca global çip krizinden etkilenmezse 2021’nin sonlarında çıkış yapması planlanıyor. Xbox One ve Series kumandaları ile çalışması beklenen Stream Box, ayrıca kablosuz klavye ve mouse desteği de sunabilir. WIFI bağlantı desteği de sunan cihaza, Netflix ve Disney+ gibi bağımsız uygulamalar da yüklenebilecek.

Xbox’ın Stream Box ile Xbox ve Game Pass dünyasını çok daha ulaşılabilir yapması bekleniyor. Xbox’a artık konsol yerine bir servis gözüyle bakan Microsoft, servisi her türlü insana ulaştırmayı planlıyor. Oyun akışı servislerinin en başarılılarından olan xCloud, Stream Box ile nasıl bir başarı izleyecek hep beraber göreceğiz.

Kaynakça https://www.gizmochina.com/2021/07/31/alleged-xbox-stream-box-prototype-images-and-features-leaked-online/ https://twitter.com/PostUp_bbb/status/1421527051174023170?s=19 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9395 kez okundu.
20 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xcloud, xbox series x ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim