Anlık Bildirim

xCloud tüm Xbox Game Pass Ultimate sahiplerinin erişimine açıldı

Microsoft'un bulut üzerinden oyun oynamamızı sağlayan servisi xCloud, tüm Xbox Game Pass Ultimate sahipleri için erişime açıldı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

xCloud Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz gibi Microsoft'un xCloud isimli bulut üzerinden oyun oynamamızı sağlayan bir sistemi bulunuyor, aynı Xbox Game Pass gibi. Microsoft'un özellikle bu sistem üzerinde büyük planları olduğunu tahmin edebiliyoruz. Geçtiğimiz saatlerde de bu servise erişim biraz daha kolaylaştı.

Artık Tüm Xbox Game Pass Sahipleri xCloud'u Kullanabilir

Geçtiğimiz saatlerde xCloud sisteminin tüm Xbox Game Pass Ultimate sahiplerinin erişimine açıldığı açıklandı. Bugünden itibaren Windows 10 cihazı olan ya da Apple telefonu ve tableti olan kullanıcılar Xbox Game Pass üyeliğine sahipse tarayıcı üzerinden xCloud'a erişebilir. Şu anda 22 ülkede bu özellik destekleniyor. Ne yazık ki şimdilik Türkiye bu ülkelere dahil değil. Ancak bu yönde çalışmalar olduğu resmi olarak açıklanmıştı.

Sistem, Eylül 2020'de Android cihazlar için erişime açılmıştı. Şimdi de hem sistemde bir yükseltme yapıldı hem de Windows ve iOS kullanıcıları için erişime açıldı. Ayrıca artık bu sistem Xbox Series S ile değil Xbox Series X ile destekleniyor. Yani xCloud üzerinden oyun oynayan kullanıcılar atık daha hızlı yükleme süreleri ve daha yüksek çözünürlükte bir görsellikle karşılaşacak. Açıklamalara göre 1080p'de 60FPS'e kadar performans çıkabilecek. İlerleyen süreçte daha fazla geliştirme ve özellik de bizleri bekliyor olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15799 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xbox game pass, xcloud ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim