Anlık Bildirim

Xbox başkanı Phil Spencer, xCloud'u diğer konsollara da getirmek istiyor

Xbox'ın başkanı Phil Spencer ile Epic CEO'su Tim Sweeney'nin konuşmaları ortaya çıktı. Görünüşe göre Phil Spencer, xCloud'u diğer konsollara da getirmek istiyor.

Xbox başkanı Phil Spencer,  xCloud'u diğer konsollara da getirmek istiyor Tam Boyutta Gör

Epic Games ve Apple arasındaki dava sebebiyle yeni belgeler açığa çıkmaya devam ediyor. Bu sefer de Epic Games CEO'su Tim Sweeney'nin, Xbox'ın başkanı Phil Spencer yaptığı bir konuşma ortaya çıktı.

Dava sebebiyle Epic Games CEO'su Tim Sweeney'nin mailleri paylaşıldı ve bu maillerde Tim Sweeney'nin, Xbox başkanı Phil Spencer ile yaptığı bir konuşma fazlasıyla dikkat çekti. Bildiğiniz gibi Xbox'ın şu anda xCloud isimli bir servisi bulunuyor. Bu servis Xbox'ın aynı GeForce Now tarzı bir servisi. Yani oyunları stream ederek PC'de veya telefonunuzda oynamanızı sağlayan bir servis. Servis her ne kadar ülkemizde erişime açık olmasa da yurt dışında kullanılan bir servis.

Phil Spencer, Tim Sweeney'e attığı mailde ise bu servisi diğer konsollara getirmek istediğini ve henüz pes etmediğini söylüyor. Geçtiğimiz süreçte bu servisin Nintendo'ya geleceğine dair bazı söylentiler vardı ancak sonrasında bir haber çıkmamıştı.

Phil Spencer her ne kadar pes etmediğini söylese de bu durumu nasıl gerçekleştireceği de büyük merak konusu. Ancak Xbox'ın gelecekte xCloud için daha fazla planı olduğunu söyleyebiliriz. xCloud şu anda ülkemizde erişime açık değil ancak çalışmaların sürdüğü biliniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8271 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xcloud, xbox ve
2 etiket daha phil spencer Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim