Anlık Bildirim

Xiaomi'den Mi Watch'taki tüm sorunları giderecek güncelleme geliyor

Xiaomi'nin kısa bir süre önce piyasaya sürdüğü yeni akıllı saatindeki sorunlar kullanıcıların canını sıkmaya başladı. Şirket Mi Watch'taki tüm sorunları giderecek bir güncelleme hazırlıyor.

Xiaomi'den Mi Watch'taki tüm sorunları giderecek güncelleme geliyor Tam Boyutta Gör

Xiaomi birkaç afta önce Mi Watch olarak adlandırılan bir akıllı saat çıkarmıştı. Maalesef cihazın oldukça sorunlu olduğu ortaya çıktı. Çinli şirket bu durumu kabul ederken kullanıcılardan biraz sabırlı olmalarını istedi.

Akıllı saatin ana sorunlarını giderecek yazılım güncellemesi neredeyse hazır durumda. Aralık ayının başlarında yayınlanacak ilk OTA güncellemesi ilk eşleştirme, uygulama mağazası, kadran mağazası, bildirimler, hava durumu gösterimi gibi birçok özelliği optimize edecek.

Xiaomi'den Mi Watch'taki tüm sorunları giderecek güncelleme geliyor Tam Boyutta Gör

Şarj hızı çok yavaş

Aynı zamanda birçok kişinin şikayetçi olduğu şarj hızını da artırması planlanıyor. Akıllı saatteki eSIM özelliğinin çalışmadığına dair şikayetler de var. Ancak bu durumun doğrudan Xiaomi ile ilgisinin olmadığı belirtiliyor.

Zira China Telecom gibi yerel operatörler henüz elektronik SIM kartlarla çalışan şebekelerini devreye sokmuş değiller. Xiaomi yetkilileri eSIM hizmetlerinin Aralık ayı ortalarında Çinli operatörler tarafından hizmete açılmasını beklediklerini söylüyorlar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim