Anlık Bildirim

Xiaomi Mi 11 Lite NE, bu ay geliyor

Çinli teknoloji devi Xiaomi'nin Snapdragon 778G yonga seti ile güçlendirilmiş Mi 11 Lite NE (New Edition) modelini bu ay tanıtacağı bildiriliyor. İşte akıllı telefonla ilgili son bilgiler.

Xiaomi Mi 11 Lite NE yakında tanıtılacak Tam Boyutta Gör

Xiaomi akıllı telefon portföyünü yeni bir modelle genişletmeye hazırlanıyor. Çinli üreticinin pazara sunacağı bir sonraki model Mi 11 Lite NE (New Edition) olacak. Akıllı telefon normal Lite versiyonundan "işlemcisiyle" ayrılacak.

91mobiles internet sitesinin haberine göre akıllı telefon bu ay Hindistan'da piyasaya sürülecek ancak kesin tarih henüz belli değil. Önümüzdeki birkaç gün içinde şirketin bu modelle ilgili açıklama yapması bekleniyor. Akıllı telefonun Hindistan pazarına özel olup olmayacağı da bilinmiyor.

Xiaomi Mi 11 Lite NE yakında tanıtılacak Tam Boyutta Gör

İşlemcisi farklı olacak

Gelelim yeni çıkacak New Edition ve mevcut Mi 11 Lite arasındaki farka. Güncellenmiş model 5G bağlantısını destekleyen Snapdragon 778G yonga setiyle gelecek. Geri kalan özelliklerinin ise aynı kalacağı bildiriliyor.

Akıllı telefon FullHD+ çözünürlük ve 90 Hz tazeleme oranına sahip 6.55 inç AMOLED ekran, 33 watt hızlı şarj destekli 4.250 mAh pil, 16 megapiksel selfie kamerası ve 64 megapiksel ana sensör içeren üçlü kamera sistemiyle karşımıza çıkacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim