Anlık Bildirim

Xiaomi Mi Band 6'nın tanıtım tarihi açıklandı

Teknolojik ürün geliştirici Xiaomi, yeni giyilebilir cihazının tanıtım tarihini açıkladı. Mi Band 6, şirketin yeni akıllı telefonları olan Mi 11 serisi ve Mi Mix ile birlikte tanıtılacak.

Xiaomi Mi Band 6'nın tanıtım tarihi açıklandı Tam Boyutta Gör

Xiaomi, 29 Mart'ta küresel bir lansman düzenleyecek. Mi 11 Pro, Mi 11 Ultra ve Mi Mix akıllı telefonlarının yanı sıra, geçtiğimiz yıl Haziran ayında piyasaya sürülen Mi Band 5'in halefi olan Mi Band 6'nın da bu lansman kapsamında tanıtılacağı şirket tarafından onaylandı.

Mi Band 6 neler sunacak?

Hakkında pek fazla detayın henüz açıklanmadığı Mi Band 6, şirketin ürün pazarlama başkanı tarafından Twitter'da yayınlanan bir video klipte görüldü.

Daha önce sızdırılan bilgilere göre Mi Band 6 kandaki oksijen seviyesinin ölçümü için bir SpO2 sensörü, 19'u yeni olmak üzere toplamda 30 farklı spor ve egzersiz modu, kalp atış hızı monitörü, dahili GPS sensörü ve Amazon Alexa desteğine sahip olacak.

Mi Band 6'nın NFC desteğinin olması bekleniyor. Ayrıca giyilebilir cihazın, bir Pomodoro Zamanlayıcı ile birlikte gelmesi ve Mi Home platformunu kullanan akıllı ev cihazlarınızı kontrol etmenize izin vermesi ve daha büyük bir ekrana sahip olması öngörülüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13762 kez okundu.
13 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, Mi Band 6 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim